Nov Zlati kotiček v Žalcu

V Mercator centru Žalec je v četrtek, 15. 2. 2018, svoja vrata odprl sedmi Zlati kotiček v Sloveniji, namenjen druženju, izobraževanju in sodelovanju starejših.

Uradna otvoritev Zlatega kotička v Žalcu je minila v prijetnem, zabavnem vzdušju in optimističnem duhu, pritegnila pa je številne obiskovalce. S kulturno-zabavnim programom so dogodek popestrili glasbena skupina Šembis (Šempeterski biseri) in Pevke iz treh vasi.

Obiskovalce so pozdravili župan Mestne občine Žalec gospod Janko Kos, pod-predsednik Društva upokojencev Žalec gospod Stanislav Jerman, predstavnica Mercatorja gospa Urška Žohar, vodja projektov pri zavodu Zlata mreža Eva Jelnikar Mrak in predstavnik donatorja računalniške opreme Addiko bank, gospod Matej Beguš. Skupna želja vseh govorcev je bila, da bi tudi v Zlatem kotičku v Žalcu ustvarili prijetno, toplo in domačno okolje za seniorje, ki bo služilo zbliževanju lokalne skupnosti, krepilo medsebojno sodelovanje, omogočalo druženje, sprostitev in zabavo ter spodbujalo izobraževanje zlate generacije.

Za zelo prijetno in srčno povezovanje dogodka, je poskrbela gospa Jolanda Železnik, direktorica knjižnice Žalec.

Galerijo fotografij si oglejte s klikom na fotografiji.